За контакти

Офис София
Тел. 0897/­849 484
sofia@bginsulation.com

Офис Варна
ПЗ „Метро”, ет.4 , офис №1
Тел. 0893/­357 165
varna@bginsulation.com

пълна информация ...

Метален покрив DECRA- 30г.ГРАНЦИЯ

Производител: ICOPAL

Decra®-Вашият избор на компетентност с дъх на престиж

За функционален, естетически  и издържлив покрив  се подходящи само най-добрите материали. Това подобрява качеството на сградата и тя става изключително устойчива на атмосферни въздействия през целия  експлоатационен период. С Decra  можете да избирате между няколко стилни дизайнерски решения: покритие от каменен гранулат  или гладка повърхност в много  цветове и форми:

 

a) Според  формата (Decra®, Stratos®, Roman®),
b) Според  покритието  (Classic® каменен гранулат, Elegance® сатен  или гланц),
c) Според  степента  на звукоизолация (единична и двойна  акустична защита  )
в много цветове  и всички необходими аксесоари
Този композитен  продукт съчетава здравината на металната сърцевина с характера на камъка  в неговото класическо въздействие или елегантността на гладката матова или гланцова повърхност. Това е пълна система, при която можете  да разчитате на пълен набор  аксесоари за постигане на съвършенство във всички технически детайли.
 
Защо да изберете Decra?

  • Decra повишава  стойността на вашия дом, придава му престижна естетика и перфектно изпълнение.
  • Decra поглъща  шума от дъжд,  спира топлината на слънцето, отблъсква водата, топи снега и защитава срещу радиация.
  • Decra осигурява  най- добрата защита  срещу атмосферни въздействия, като издържа на урагани, градушки, сняг, обледяване и слънчеви лъчи, без да потъмнява или избелява.
  • Decra е лека  (6.8 kg/m²) и компактна (150 m² на палет) и поради  това е лесна  за работа, транспортиране и монтаж.
  • Decra защитава дома ви от вода   дори при наклон на покрива  само  8°.
  • Decra е екологично  чист продукт, съобразен с екологичните норми и напълно  рециклируем. Произвежда се в Белгия  при спазване на задължителните европейски норми.
  • Decra е с изключителна трайност  и се поддържа лесно.  При правилен монтаж издържа две поколения, а гаранционният й срок е 30 години.


Decra се използва вече над 50 години във всякаква среда, като от 1980г са монтирани над 60 млн. кв.м.  из цяла Европа.
 
Не на последно място, Decra е част от известната група Icopal, номер едно в Европа сред покривните  системи с покритие - гранулат от естествен камък и притежава референции от Норвегия  до Гибралтар и от Ирландия  до Кипър. Особено високо  ценена е на взискателния немски пазар.

 


Използвани продукти

Decra Classic

Decra Classic е до 7 пъти по-лека в сравнение с традиционните керемиди, като е много по- устойчива на най-екстремни атмосферни условия  като цикли на замръзване/ размръзване, ...

научи повече

Decra Elegance

Стилните  керемиди Elegance се доставят със сатинирана или гладка  повърхност, включително изработени по иновативните технологии Cool Roof и Dry Roof. Както всички кереми...

научи повече

Decra Roman

В модела се прилага  технологията Decra Classic с повърхностно покритие - гранулат  отестествени камъчета.Керемидите Mediteran  са  адресирани към  клие...

научи повече

Decra Stratos

В  модела се прилага  технологията Decra Classic с повърхностно покритие -  гранулат  от естествени камъчета.Моделът  Stratos е с изразен планински  х...

научи повече